Review: Fenty Beauty Moroccan Spice

A trecut mult timp de la ultima postare, însă vreau să revin și pe blog, să scriu articole despre produsele de makeup și skincare, cum făceam și înainte. Îmi place să scriu, însă am observat că lumea nu mai citește bloguri ca înainte. Și totuși, consider că articolele și review-urile sunt utile; cu un search pe Google găsești informațiile pe care le cauți despre anumite produse.

Azi revin cu un review despre paleta de farduri Moroccan Spice, de la Fenty Beauty. Brandul a ajuns și la noi în România, în exclusivitate la Sephora. Primele mele produse Fenty Beauty mi le-am cumpărat din Spania, anul trecut. Am scris aici un review despre fondul de ten Pro Filt’r.

Am văzut paleta Moroccan Spice în poze, pe Instagram, însă nu mi s-a părut deosebită. Asta până când am văzut-o live, în magazin. Mi-a plăcut mult textura fardurilor și nuanțele frumoase pe care le are, așa că am cumpărat-o. Paleta conține 16 farduri mate și sidefate. Preferata mea este Sahara Stunna, o nuanță de roz cu irizații aurii.

Fardurile sunt pigmentate, iar cele sidefate au o textură cremoasă, după cum se poate observa și în poze. Paleta conține atât nuanțe închise, cât și nuanțe deschise. Unele farduri sidefate sunt irizate și arată foarte bine pe pleoape și poți transforma ușor o nuanță mată într-una mai deosebită, dacă aplici fardul sidefat deasupra.

Datorită texturii, fardurile se aplică ușor și se estompează la fel de ușor. Mai jos puteți să vedeți swatch-urile, iar aici puteți să urmăriți tutorialul de machiaj pe care l-am făcut cu paleta asta.

Pe lângă fardurile pigmentate din Moroccan Spice, îmi place și ambalajul – este o paletă dintr-un plastic dur și are și o oglindă încorporată în partea de sus. Numele nuanțelor se află pe spatele cutiei:

Mo’Rockin Ice – este un fard sidefat, alb, însă are și particule roz

Mirage – este o nuanță de maro-auriu

Ca$ablanca – este un fard maro-portocaliu, cu particule aurii

Marrakush – este o nuanță kaki și are particule aurii

Shisha Smoke – este un fard mat, cenușiu

Sahara Stunna – este o nuanță frumoasă de roz, cu irizații

Quicksand – este o un fard mat, portocaliu

Desert Bake – este un fard sidefat, cupru

Evil Genie – este o nuanță faină de albastru, sidefat

Fez Up – este o nuanță de burgundy șters

Saffron – este o altă nuanță de portocaliu, mai intens

Cumin Get It – este o nuanță de maro roșiatic

Souq It 2 Me – este cea mai închisă nuanță din paletă, o nuanță de negru mai șters

Nuts N Dates – este o nuanță de maro intens

Henna Sea – este o nuanță de maro simplu

Spice Trip – este un fard mat, cărămiziu

Prețul paletei este de 245 lei și o puteți comanda de aici.

 

Nuanțele din Moroccan Spice mi se par frumoase și nu am văzut nuanțe asemănătoare în alte palete de farduri. De asemenea, mi se pare o paletă utilă cu care se pot creea atât machiaje de zi sau mai intense, de seară. Vă recomand să mergeți la Sephora și să o încercați.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…