Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți să urmăriți și primul tutorial de machiaj pe care l-am realizat folosind câteva farduri din paletă. Dacă mă urmăriți pe Instagram (@iguanitza) știți probabil cât sunt de încântată de fardurile astea.

Brandul Jeffree Star s-a lansat și în România, în exclusivitate la Marionnaud. Primul meu produs Jeffree Star a fost un ruj din gama Velour Liquid Matte și puteți să citiți câteva cuvinte despre el aici.

Acum colecția mea s-a îmbogățit cu alte 3 produse de la acest brand. Am mai văzut clipuri pe Youtube despre paleta asta, însă credeam că e doar numele de ea și nu mă așteptam să fie chiar atât de extraordinară. Asta până când am ajuns în magazinul Marionnaud și am văzut-o live.

Paleta vine într-o carcasă cum veneau casetele de VHS pe vremuri, ambalajul este ca o trusă medicinală veche, este roșie și este din piele ecologică.

Înăuntru are o oglindă și 18 nuanțe mari, foarte colorate și pigmentate. Este un mix de farduri mate, metalice și glitter presat.

Au o formulă cremoasă, se aplică ușor și se blenduiesc la fel de ușor.

Brandul Jeffree Star este vegan, cruelty free, iar pentru a obține nuanțele alea atât de pigmentate, a fost nevoie să se folosească niște vopsea specială. 12 farduri (Prick, Root Canal, Cherry Soda, Cavity, Extraction, Tongue Pop, O Positive, Sugarcane, Cake Mix, Fresh Meat, Coma și Sweetener) conțin vopsea, care poate să păteze pielea. În plus, pe spatele cutiei în care vine paleta scrie că nuanțele alea nu ar trebui folosite în jurul ochilor. Ce am înțeles eu de la Jeffree Star este că a trebuit să pună această avertizare din cauză că în America nu sunt aprobate astfel de ingrediente pentru folosirea în jurul ochilor. Dacă aveți ochii foarte sensibili, este posibil să aveți reacții. Eu folosesc paleta asta de o lună și nu am pățit nimic. Singurul lucru pe care l-am observat e că atunci când folosesc nuanțele alea, pleoapele rămân ușor pătate.

Paleta Blood Sugar are atât nuanțe deschise, cât și închise. Sunt câteva nuanțe neutre, câteva sidefate și unele super colorate, spre neon.

În swatch-urile de mai jos nu am folosit primer, le-am aplicat direct pe piele și se poate observa cât sunt de pigmentate.

Glucose este un alb mat opac și nu cred că am mai întâlnit un fard atât de alb.

Sugarcane este o nuanță de maro-roz pastelat, foarte bună pentru tranziție/blending.

Cake Mix este un fard maro cu subton portocaliu care poate fi folosit și pentru tranziție.

Ouch este un caramel cu subton gălbui.

Donor este un auriu superb, metalic și schimbă orice machiaj. Acesta este un pigment/glitter presat.

Intravenous este o nuanță de maro-roșiatică, închisă.

Candy Floss este un fard metalic într-o nuanță de roz pal, cu irizații mov.

Tongue Pop este un fard mat într-o nuanță de somon.

Sweetener este un fard superb, metalic, într-o nuanță de piersică cu subton auriu și portocaliu. Este foarte cremos și arată foarte bine pe pleoape.

Cavity este un roz mat, foarte pigmentat, spre neon.

0 Positive este o nuanță mată de lila.

Root Canal este un alt fard foarte pigmentat, mi se pare că este nuanța perfectă de mov intens.

Prick este un fard mat portocaliu cu subton roșu, spre neon.

Cherry Soda este un fard mat, într-o nuanță de roșu aprins.

Fresh Meat este un fard mat, într-o nuanță de roșu mai închis, spre vișiniu.

Blood Sugar este un fard metalic și este un roșu-cupru foarte frumos.

Extraction este un fard mat într-o nuanță de vișiniu mai intens.

Coma este un fard mat și este mov închis.

Dacă vă place să vă machiați cu tot felul de culori intense, paleta asta nu ar trebui să vă lipsească din colecție. Dacă stau bine să mă gândesc, în ultimii ani am optat pentru farduri neutre, însă ceva s-a schimbat și simt nevoia să pun mai multă culoare când mă machiez. Nu cred că am avut o paletă cu astfel de culori interesante.

Prețul paletei este de 289 lei, fardurile au o cantitate generoasă (1,5 grame), sunt intense și au o formulă foarte bună.

În continuare vă invit să urmăriți primul tutorial pe care l-am făcut cu paleta asta, am ales să folosesc nuanțe de roz, pentru un look mai de primăvară.

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…

Review: Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation

De când s-a lansat brandul Fenty Beauty îmi doream să încerc și eu produsele, mai ales fondul de ten despre care scria toată lumea și care a luat și un premiu. Anul trecut am fost…