TOP 7 produse preferate din IULIE

Știu că ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul lunii august, de sfârșitul verii, iar eu de abia acum apuc să scriu acest articol în care să vă prezint 7 din produsele mele preferate din iulie. În cazul în care nu ați văzut clipul de pe Youtube, o să îl găsiți și la finalul postării.

Au fost multe produse care mi-au plăcut și îmi plac în continuare, însă pe blog prefer să vă arăt o parte din ele.

Lapte demachiant Nivea Creme Care

lapte demachiant Nivea Creme Care

Pe la sfârșitul lunii iunie mi-am cumpărat noul lapte demachiant Nivea Creme Care. Am amânat să mi-l cumpăr, pentru că am oricum destule. Dar într-un moment de slăbiciune, mi l-am cumpărat și nu îmi pare rău.

Îmi place că este delicat, are mirosul specific Nivea, îndepărtează eficient machiajul și lasă tenul catifelat. Îndepărtează cu succes și machiajul ochilor, dar dacă folosesc și tuș, trebuie să insist puțin și să aplic mai mult produs.

Este perfect pentru tenul meu, după o zi încărcată. Simt cum curăță în profunzime și am tenul hidratat, împrospătat. Va fi ideal și în sezonul rece, când pielea noastră are nevoie de mai multă hidratare.

Dacă vi-l doriți și voi, vă recomand să îl căutați în hypermarket. De obicei, produsele cosmetice sunt mai ieftine decât în magazinele de specialitate. Eu mi l-am cumpărat cu 15 lei.

Cremă de păr L’Oreal Professionnel Mythic Oil

Crema de par Mythic Oil

Cândva prin iunie-iulie am primit un pachet de la L’Oreal Professionnel în care am găsit 2 produse noi din gama Mythic Oil. Pentru că promit să hidrateze părul, să îl netezească și să îi ofere strălucire, le-am încercat imediat. Însă în articol vă povestesc doar despre crema de păr, pentru că mi se pare un produs care merită să se afle și în baia voastră.

Această cremă conține ulei de argan și ulei de migdale și hrănește părul în profunzime. Este un produs 3-in-1 și poate fi folosit înainte de șamponare, ca și balsam de păr sau ca și cremă pentru protecție termică.

Eu folosesc crema asta ca și tratament pre-șamponare și îmi place cum se simte părul după ce îl spăl. Este mult mai fin, mai suplu. Ah, ca să nu mai pomenesc de miros – are un parfum dulceag, ca de prăjituri.

Se găsește aici, la un preț destul de bun.

mascara Rimmel Volume Colourist

Produse preferate IULIE

Volume Colourist se află în sertarul meu de prin martie, însă nu l-am folosit până luna trecută. Nu știu de ce nu m-a atras până atunci, însă m-am îndrăgostit de el. Mi se pare un rimel excelent, oferă volum, alungire, definire genelor și arată atât de natural, dar spectaculos în același timp.

Nu încarcă genele deloc, iar datorită periuței, fiecare geană este acoperită de tușul negru. Nu se fărâmițează, nu curge și rezistă o zi întreagă.

Zilele trecute am scris și un review și vă invit să îl citiți aici. Poate fi comandat de aici la cel mai mic preț.

NYX Born to Glow Liquid Illuminator

Iluminator lichid NYX

Motivul pentru care îmi place acest iluminator de la NYX este că pot să obțin un aspect glowy instantaneu. L-am folosit și peste fondul de ten, însă nu m-a dat pe spate. Eu îl folosesc ca și bază, sub fondul de ten și obțin un look de efect.

Pur și simplu tenul meu radiază atunci când aleg să folosesc iluminatorul ăsta lichid. Schimbă machiajul. Uneori, când vreau un efect mai natural, aplic doar puțin în fondul de ten, pentru a oferi tenului un strop de luminozitate.

Eu am tenul mixt-gras și nu arată ciudat când folosesc iluminatorul lichid.

Este disponibil în 2 nuanțe, eu am varianta Sunbeam. Dacă nu sunteți din Constanța, unde s-a deschis primul magazin NYX din România, îl puteți comanda de aici.

IMG_6797

Paletă iluminatoare Sleek Solstice

Paleta iluminatoare Sleek Solstice

Am văzut paleta asta de iluminatoare și mă tot uitam pe ea de când a apărut pe Makeup-Shop. Nu mi-am comandat-o  pentru că am deja o grămadă de iluminatoare. Asta până luna trecută, când am urmărit un clip de la Nikkietutorials.

A vorbit așa frumos despre paleta asta, iar când am văzut cum arată nuanțele, mi-am comandat-o. Nu a durat foarte mult, de abia așteptam să ajungă, deși a venit cu întârziere din cauza curierului…

Arată atât de bine, atât de luxos, nuanțele sunt pigmentate și rezistă foarte bine pe ten.

Paleta Solstice are 4 iluminatoare – unul este cremos (poate fi folosit ca și bază pentru iluminatorul pudră sau pentru a ilumina colțurile interne ale ochilor sau sub arcadă), iar trei sunt sub formă de pudră: mov, bronz și auriu.

Am pozele pregătite pentru un review și voi reveni în zilele următoare cu un review + swatch-uri.

O puteți comanda de aici.

Rujuri Golden Rose Longstay Liquid Matte

Rujuri lichide Golden Rose

Despre produsele Golden Rose pe care le am v-am povestit în articolul ăsta. Rujurile lichide din gama Longstay sunt incredibil de bune. Câteva dintre voi mi-ați scris că vi le-ați luat și voi și că sunteți încântate.

Eu sper să se îmbogățească și paleta de culori. Momentan am 3 nuanțe și vreau să îmi mai iau câteva.

Rujurile astea rezistă până la 8 ore pe buze și mi se par mai bune decât celebrul Cream Lip Stain de la Sephora.

Nu usucă buzele, nu se strânge în liniile de pe buze și nu te trezești când ți-e lumea mai dragă doar cu o urmă de contur pe buze. Sunt foarte pigmentate și vi le recomand. Dacă nu aveți stand Golden Rose în oraș, le puteți comanda online de aici.

Creion jumbo Golden Rose

Tot de la Golden Rose este și creionul de ochi jumbo pe care îl folosesc de când mi l-am cumpărat. Nuanța pe care o am este 11 și este o nuanță de maro cu irizații aurii. Arată foarte bine și rezistă eroic, indiferent de condiții. Este de fapt un fard sub formă de creion, dar eu îl folosesc cu succes pe linia inferioară a genelor.

L-am folosit și ca bază de ochi și nu s-a strâns deloc în pliuri.

Au atâtea nuanțe faine și cu siguranță o să îmi mai cumpăr câteva. Costă doar 12 lei.

Închei aici lista cu produsele mele preferate pe care le-am descoperit luna trecută și pe care, bineînțeles că, le folosesc și în prezent.

Vă invit să urmăriți și clipul de pe Youtube pentru a vedea ce alte produse mi-au plăcut.

Ați încercat vreun produs din cele prezentate? Aștept comentariile voastre. Ce produse ați mai descoperit și v-au cucerit?Favoritele lunii IULIE

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…