In theBalm of Your Hands – paleta pe care trebuie sa o ai




Brandurile de cosmetice se întrec în denumirile produselor, în ambalajul acestora și sunt multe firme care scot mereu câte o paletă pe care ți-o dorești în colecția ta. Unele dintre acestea apar și la noi în magazine, sunt în ediție limitată și dispar rapid de pe rafturile magazinelor de specialitate.

Sunt multe palete multifuncționale la care visez, însă prețurile mari îmi taie entuziasmul și rămân cu dorința.

theBalm este un brand pe care l-am descoperit în urmă cu 3 ani în Marionnaud. Atunci m-am îndrăgostit pe loc de iluminatorul Mary-Lou Manizer pe care îl folosesc și acum, și mi se pare cel mai bun iluminator ever. Dacă ați ratat articolul în care povesteam despre el, vă invit să îl citiți acum și să înțelegeți de ce mi se pare cel mai bun iluminator.

Zilele trecute am intrat în Marionnaud pentru că am vrut să văd paleta cu cele 3 surori: Mary-Lou, Cindy-Lou și Betty-Lou. Chiar lângă paleta aceea cu 3 iluminatoare se afla și o paletă cu-de-toate: In theBalm of Your Hands.

Când am văzut prețul – 99 lei – am zis că e un deal bun și că este o paletă de care am nevoie.
Ambalajul este din carton, cu ilustrații theBalm, are o oglindă și paleta poate fi deschisă parțial sau complet. Există 2 produse cremoase în paletă și pot rămâne acoperite atunci când nu le folosești, ci folosești doar restul produselor. Mi se pare o idee bună, pentru că astfel nu ajunge praful sau farduri în cele 2 produse.

Paleta este compusă din cele mai apreciate produse theBalm – “greatest hits vol. 1”:
  • Hot Mama – care poate fi folosit atât ca și blush, cât și ca fard de ochi. Are o nuanță de piersică, cu particule aurii, se vede foarte frumos aplicat. Mi se pare că seamănă mult cu blush-ul Rose Gold de la Sleek.
  • Instain – blush rezistent, are o nuanță de roz delicat
  • Cabanaboy – un blush cu particule strălucitoare, are o nuanță de roz închis, mi se pare o nuanță numai bună pentru sezonul rece. Acesta poate fi folosit și ca fard de pleoape. 
  • Bahama Mama – o pudră bronzantă perfectă pentru conturarea feței.
  • Insane Jane – este un fard maro-auriu, arată fabulos. 
  • Mischevious Marissa – este o nuanță de auriu-bronz, de efect. 
  • Sexy – este un fard mat, care se găsește și în paleta Nude ‘tude, este o nuanță de maro spre vișiniu. 
  • Lead Zeppelin – este un fard sidefat, verde khaki. 
  • Mary-Lou Manizer nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Este iluminatorul meu preferat și vi-l recomand dacă nu l-ați încercat până acum. 
  • How ‘Bout them Apples? este un produs cremos 2in1: poate fi folosit atât ca și ruj, dar și ca fard cremos. Are o nuanță de nude frumoasă, miroase bine și este foarte cremos și fin. 
  • TheBalm Girls este colecția de rujuri, iar în paleta aceasta găsim nunața Mia Moore. Este un ruj mat, roșu intens.   
 

Fardurile sunt foarte pigmentate și ușor cremoase, astfel încât se aplică uniform și ușor. Nu este nevoie să iau produsul de mai multe ori pe pensulă ca să îl aplic pe ochi/față. Am folosit astăzi paleta și machiajul meu este intact. Nu doar machiajul ochilor, la care am folosit și primer, ci și machiajul feței – încă se mai vede nuanța superbă Hot Mama.




În paleta asta se găsesc produsele potrivite pentru un machiaj de efect, simplu, de zi sau de seară.


Un alt lucru care îmi place la acest brand sunt denumirile haioase. Serios, cine s-ar gândi că Cheater! este denumirea unui rimel theBalm? Sau că în paletă de farduri Nude Dude găsim bărbați dezbrăcați? Desenați, bineînțeles.
Dacă vreți să vă amuzați, intrați pe site-ul oficial theBalm, iar acolo găsiți toate produsele cosmetice. Aproape toate se găsesc și la Marionnaud. Din păcate, nu am văzut pensule, oje, produsele de îngrijire sau produsele de păr.

Pe mine m-a convins calitatea produselor theBalm și chiar vreau să mai încerc și altele – rimelul, fondul de ten, balsamul demachiant și primerul.
Dacă vă tentează această paletă, acum este momentul să o luați, pentru că este ediție limitată, de Sărbători. 

Voi ați încercat produsele theBalm?
Aștept comentariile voastre.



 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…