Rimmel London Volume Colourist mascara

În cazul în care mă urmăriți pe rețelele de socializare (Twitter, Facebook, Instagram sau Snapchat), sigur știți cât de mult îmi place rimelul despre care vă povestesc azi – Voloume Colourist de la Rimmel London.

L-am lăudat de nenumărate ori, iar acum a venit timpul să vă dau mai multe detalii și să vă arăt poze before/after.

Am primit acest rimel prin martie, însă nu m-a tentat. Nu îmi explic de ce, pentru că rimelurile de la acest brand fac o treabă bună.

L-am descoperit în sertar în urmă cu vreo 2 luni și de atunci l-am folosit zilnic. Am rămas pur și simplu impresionată când mi-am văzut genele după ce le-am îmbrăcat în 2 straturi de rimel Volume Colourist.

Este un rimel care are un aplicator cu peri deși, scurți și lungi. Astfel, fiecare geană este acoperită de pigmenții negri. Dar asta nu e tot. Oferă volum și alungire genelor, iar efectul este deosebit.

Dacă aveți gene scurte, Volume Colourist sigur o să le alungească și o să se vadă diferența.

Rimmel Volume Colourist

Volume Colourist are o fomulă cu un pigment ce colorează genele treptat. Dacă aveți gene blonde, veți observa că devin mai vizibile și maro după 2 săptămâni în care folosiți acest rimel zilnic. Pigmentul nu dispare așa ușor, astfel încât dacă nu mai folosiți o perioadă această mascara, genele revin la nuanța lor, treptat.

Pot să vă spun că, deși nu am genele invizibile/blonde, am observat o diferență – genele sunt mai vizibile. Iar lucrul ăsta se observă dimineața, când mă trezesc și îmi văd genele mai închise la culoare, am impresia că am rimel pe ele.

Îmi place că Volume Colourist nu încarcă genele, ci le definește de la rădăcină la vârfuri, și acoperă și cele mai scurte fire. Nu curge pe parcursul zilei și se demachiază ușor. Datorită formei periuței, pot să aplic rimelul și pe genele inferioare, pentru un efect mai dramatic.

gene lungi si definite

Demo:

IMG_6117

IMG_6139

IMG_6121
Mie îmi place tare mult efectul, iar atunci când vreau să îmi pun privirea în evidență, folosesc acest rimel.

Se găsește deja în magazine, iar cel mai mic preț este aici.

Dacă sunteți în căutarea unui rimel care să nu încarce genele, dar să le ofere volum și alungire, trebuie să îl încercați pe acesta.

Voi ce așteptări aveți de la un rimel? Care este preferatul vostru?

Review Rimmel Volume Colourist

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…