Sleek Solstice Highlighting Palette

În cazul în care mă urmăriți pe Snapchat, probabil că știți povestea acestei palete. În cazul în care nu știți despre ce vorbesc, o să vă spun acum pe scurt care e treaba cu paleta Sleek Solstice.

Mă uitam la un clip cu favorite ale lui Nikkie, iar când am văzut paleta asta, am intrat pe Makeup-Shop să văd dacă o găsesc. Am găsit-o și a mea a fost. Nu am stat mult pe gânduri și mi-am comandat-o, așteptând apoi nerăbdătoare. Până atunci, am început să mă uit și la alte clipuri pe Youtube, dar am citit și câteva articole pe bloguri. Oricum nu mai conta, în curând aveam să mă bucur și eu de ea.

iluminare ten

De când am văzut-o în realitate, mi-am spus că arată luxos și iluminatoarele vor face o treabă bună. De abia așteptam să o încerc. Eram curioasă să văd cum arată pe ten și cât rezistă.

Ambalajul

Solstice se prezintă într-o cutie dreptunghiulară, metalică, aurie și pur și simplu îți ia ochii. Arată bine fie că te uiți la ea pe birou sau într-o poză. În interior, are o oglindă mare, o pensulă și 4 iluminatoare – 3 sub formă de pudră, iar unul cremos.

IMG_6111

Iluminatoarele – nuanțe & textură

Cred că poți să obții efecte diferite folosind iluminatoarele astea. Dacă vrei un efect mai intens, poți să aplici iluminatorul cremos, Equinox, ca și bază. Apoi poți să aplici un iluminator sub formă de pudră. Equinox poate fi folosit și pentru a ilumina zona ochililor – în colțul intern, pe arcadă sau sub sprâncene. Efectul este mai subtil, dar arată foarte bine, mai ales la lumină.

Hemisphere este nuanța pe care o folosesc zilnic. Îmi place că are reflexii mov și arată interesant, captează lumina altfel. Cred că este și primul meu iluminator mov. Mi se pare că are și o textură un pic mai dură – adică particulele iluminatoare sunt un pic mai mari, mai vizibile. Este un iluminator baked, astfel încât se poate folosi și o pensulă umedă, pentru un efect mai intens.

Nuanța asta are particule argintii.

Subsolar este un iluminator mai soft, este fin și subtil. Folosesc nuanța asta mai mult pentru a-mi ilumina nasul și deasupra buzei superioare. Are particule iluminatoare mai mici.

Ecliptic are o nuanță de bronz-auriu și, la fel ca în cazul nuanței Hemisphere, are particule un pic mai mari. Și acesta este un iluminator copt, care poate fi folosit atât cu o pensulă uscată, dar și cu pensula umedă, în funcție de efectul pe care ți-l dorești.

Paleta iluminatoare Sleek

IMG_6748

Swatches Sleek Solstice

Nuanțele pot fi folosite ca atare sau se pot face combinații, pentru un efect spectaculos. În plus, Solstice este o paletă care se potrivește oricărei nuanțe de piele. Se aplică ușor pe pensulă, se aplică frumos pe ten și se blenduiește bine.

În ceea ce privește rezistența, am observat că rezistă eroic pe ten. Chiar și la sfârșitul zilei, pomeții mei sunt luminoși și tenul arată fresh, chiar dacă sunt obosită.

Inițial am zis că nu este o paletă atât de bună, însă pe măsură ce a trecut timpul și am folosit-o zilnic, mi-am schimbat părerea.

Nu este o paletă scumpă și, având în vedere că nu ai doar un iluminator, ci patru, merită banii. 

Review Sleek Solstice
IMG_6112

Dacă sunteți în căutarea unei astfel de palete, v-o recomand! Eu o folosesc zilnic de când mi-am cumpărat-o și îmi place mult.
IMG_6110

  • Voi folosiți iluminator?
  • Cum vi se pare paleta asta?

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…