Sephora Colorful Skincare [concurs]

Printre noutățile de primăvră de la Sephora se află și noua gamă de îngrijire Colorful Skincare. Am primit un pachet cu noutățile pe care vi le-am prezentat aici.

Astăzi o să vi le prezint pe scurt, iar dacă vă interesează, citiți articolul până la final, căci vă așteaptă și o surpriză.

Colecția Colorful Skincare conține ape micelare, balsamuri de buze, șervețele demachiante și creme de demachiere și curățare. Nu ai cum să nu observi colecția, căci ambalajele colorate îți atrag atenția. Printre ingredientele produselor se află ceai verde, trandafir, rodie, cărbune sau yuzu. Și produsele miros atât de bine.

Cu ocazia asta am descoperit și texuri noi: gel micelar demachiant sau lapte micelar, șervețele exfoliante cu cărbune și exfoliantul de buze cu miere.

Produsele astea sunt perfecte pentru a fi luate în geantă, în călătorii sau în ghiozdanul pentru sală pentru că sunt travel-size: apa micelară are 100 ml și crema de curățare are 50 ml.

Dar nu culorile sau ambalajele drăguțe contează, ci faptul că produsele sunt eficiente și îndepărtează ușor machiajul. În momentul de față folosesc șervețelele cu cărbune, care au o parte exfoliantă și o parte mai fină – îmi lasă tenul curat și exfoliat. Și pentru că e o noutate pentru mine, am fost curioasă să încerc și gelul demachiant cu yuzu. Nu lasă tenul lipicios și îndepărtează chiar și machiajul ochilor. Pentru că am buzele uscate și am prostul obicei de a le rupe, exfoliantul cu miere e perfect pentru a îndepărta pielea moartă de pe suprafața buzelor și pentru a avea buzele hidratate. În felul ăsta nu mai am ce să rup. Șervețelele demachiante cu yuzu se află în ghiozdanul meu de sală, iar după ce termin exercițiile îmi curăț tenul cu ele. Astfel am un ten curat, împrospătat și pregătit de machiaj.

Găsiți produsele noi Made in Sephora în magazinele fizice cât și online – aici.


Împreună cu Sephora dau startul și unui concurs cu 3 premii. Astfel, 3 dintre voi se pot bucura de câteva produse din colecția nouă.

Am pregătit 3 premii a câte 4 produse: cremă exfoliantă cu ceai verde, o mască de ochi/buze, șervețele demachiante cu rodie și un exfoliant de buze cu miere.

Tot ce trebuie să faceți este să îmi lăsați un comentariu la acest articol și să îmi spuneți cum vă îngrijiți voi tenul.

Share acestui articol (în mod public)

Like paginii Be a masterpiece

Like pagnii Sephora 

Nu uitați să îmi spuneți și numele cu care ați dat like paginilor.

Concursul începe astăzi, 1.04.2017 și se va încheia joi, 6.04.2017, urmând să anunț cele 3 câștigătoare în termen de 24 de ore. Coletele vor fi trimise prin Poșta Română.

Câștigătoarele vor fi alese aleatoriu.

Update

Au fost 70 de înscrieri și am ales cele 3 câștigătoare cu ajutorul site-ului random.org. Cele 3 fete care vor primi câte un premiu sunt:

Andreea Sirba, Ene Maria și Lilly Grozav  Diana Stoica.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…