Mr. Scrubber a ajuns in Romania

Este o duminică frumoasă de noiembrie, tocmai mi-am aplicat masca Glow Mask de la Mr. Scrubber și în timp ce aștept să își facă efectul, stau în pat cu laptopul în brațe și scriu această postare despre produsele de la Mr. Scrubber.

Am avut ocazia să încerc produsele acestea încă din vară și mă bucur că s-au lansat și în România și pot să vă spun câteva cuvinte despre ele. Mr. Scrubber este un brand care a intrat pe piața din Europa de curând și are o gamă largă de produse de îngrijire, de la scruburi de corp pe bază de cafea la exfoliante de buze, măști și ulei demachiant.

Trebuie să menționez că produsele conțin ingrediente naturale, sunt handmade și nu sunt testate pe animale. În plus, ambalajele sunt simple, dar atrăgătoare. Ah, și există și scrub de corp pentru bărbați…cred că e primul brand care are un astfel de produs.

Mai jos o să găsiți câteva detalii despre produse și sper să le încercați și voi. Produsele se pot comanda și de pe eMag, de aici.

Scruburile de corp

Găsim 2 tipuri de scruburi de corp: cu zahăr sau cu cafea. Și toate sunt disponibile în mai multe arome delicioase.

Cele cu zahăr sunt în borcan de 300 grame, și fiind din zahăr, sunt un pic mai lipicioase, au granulele exfoliante mai mari și exfoliază pielea mai mult. Eu folosesc acum scrubul cu aromă de ciocolată și miroase fix ca o ciocolată. După duș îmi simt pielea fină și nu mai aplic o cremă de corp sau un ulei.

Ingredientele principale sunt zahărul, ulei de migdale, vitamina E și surfactanți naturali de nucă de cocos.

Scruburile de corp pe bază de cafea sunt preferatele mele. Îmi place ambalajul, mirosul și cum se simte pielea după ce folosesc un astfel de scrub. În momentul de față folosesc varianta cu fulgi cocos și mi se pare că miroase a ciocolată Bounty.

Scruburile pe bază de cafea conțin tot felul de uleiuri și săruri benefice pentru piele. Pielea este exfoliată delicat și rămâne hidratată după duș, datorită uleiului din compoziție. Dacă pe cel pe bază de zahăr îl folosesc o dată pe săptămână, pe acesta îl folosesc de vreo 3 ori pe săptămână. Îmi place mult cum rămâne pielea după ce mă exfoliez cu produsul ăsta. Cred că e primul exfoliant cu fulgi de cocos pe care îl folosesc. Îl găsiți aici.

Scrubul de buze

Un alt produs care îmi place mult și mi se pare esențial, mai ales dacă aveți buzele uscate și crăpate, este exfoliantul de buze cu extract de chilli Wow Lips. Hidratează buzele și le regenerează. Îl folosesc aproape zilnic, mai ales că am buzele destul de uscate și am tendința să le rup și să îmi fac răni. Imediat cum îmi simt buzele uscate, aplic exfoliantul cu aromă de mure și nu mai am ce să rup.

Ingredientele din acest produs sunt zahăr pudră, ulei de piersică, ulei de germeni de orez, ulei de avocado, extract de ardei iute, miere de albine și vitamina E.

Un astfel de borcan are 40 de grame de produs, ceea ce e mult și se consumă destul de greu.

Masca de față

Există 2 tipuri de măști: gata preparate, în recipiente de 150 de grame sau măști pudră, la 100 sau 150 de grame, pe care le prepari acasă. Pentru că mi-e lene să prepar eu o mască, prefer masca gata preparată, care are o textură fină și se aplică foarte ușor pe ten. Masca pe care o am acum este Glow Mask, din argilă albă cu aloe vera și pudră de perle.

Pudra de perle are rolul de a preveni îmbătrânirea celulelor și are efect antiinflamator. Glow Mask are un miros discret, plăcut, iar senzația pe care o am după ce o dau jos este  foarte plăcută. Îmi simt fața fină, curată, hidratată și netedă. În funcție de nevoile tenului, găsiți Detox Mask, Clay Mask sau Lush Mask.

Ulei hidrofil demachiant Wash Me Gently

Pe lângă produsele de corp, Mr. Scrubber are și un ulei demachiant, foarte eficient. Eu am varianta pentru tenul mixt/gras, însă găsiți și variantele pentru ten uscat sau ten normal.

Vine într-o sticluță de 100 de ml, cu pompiță, însă e nevoie de o cantitate mică pentru a curăța tenul perfect.

Uleiul ăsta este compus dintr-o combinație din mai multe uleiuri naturale și de emulgatori speciali, care, în contact cu apă se transformă într-o spuma uşoară şi delicată, perfectă pentru a curăţa tenul de machiaj şi impurităţi. Conține ulei de sâmbure de strugure, ulei de piersici şi ulei esenţial de rozmarin, care ajută la reducerea excesului de sebum și minimizarea porilor. Previne formarea punctelor negre pe fată.

Eu îl aplic pe o dischetă demachiantă cu care îmi curăț tenul, apoi clătesc cu apă caldă. Pielea rămâne curată și catifelată. Sau se poate aplica direct pe ten, se masează, se aplică puțină apă și uleiul capătă o consistență lăptoasă, fiind transformat într-un produs de curățare a tenului.

Produsele Mr. Scrubber pot fi comandate online de aici. Având în vedere că produsele conțin ingrediente naturale și sunt handmade, prețurile mi se par rezonabile. În plus, produsele mi se par foarte bune.

Știu că v-am făcut curioase și de aceea vreau să încercați și voi scruburile pe bază de cafea. Așadar, ofer un scrub de corp uneia dintre voi. Tot ce trebuie să faceți este să îmi lăsați un comentariu la această postare și să îmi spuneți ce scrub de corp v-ar plăcea să încercați și să mă urmăriți pe Instagram (@iguanitza).

Voi alege o câștigătoare în data de 9 Noiembrie. Vă rog să îmi lăsați și numele vostru de pe Instagram, ca să pot să iau legătura cu voi.

Update: Scrub-ul de corp Mr. Scrubber va ajunge la Anamaria Melody.

 

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…