Balsam de buze de la Gerovital Plant





Gerovital Plant s-a gândit la buzele noastre pe timp de iarnă și a lansat 3 balsamuri de buze : pentru hidratare (Balzzzam) , pentru regenerare și protecție (Balsammm) și unul pentru calmarea și cicatrizarea buzelor crăpate (Balsamed). Fiecare e conceput pentru nevoile fiecăreia dintre noi.
Balsamurile conțin ceară de albine, uleiuri naturale, aloe vera, mentol și FPS:)


Fiind ieri în Centrofarm, le-am zărit imediat și după ce am citit fiecare pentru ce e , l-am ales pe cel galben-Balzzzam- pentru hidratare intensivă. Știu că am spus că nu mai îmi iau balsamuri mai ales de când am descoperit crema de gălbenele, dar nu m-am putut abține când am văzut ingredientele mai sus menționate și ambalajul drăguț cu o albinuța care zumzăie :))


Îmi place textura balsamului, e așa ușoară și aplicat pe buze se simte mentolul. Miroase a guma de mestecat de pe vremuri Minti ♥


Hidratează buzele, le lasă moi și îngrijite. Am groaznicul obicei de a-mi rupe buzele până arată urât și însângerate. Deci o hidratare intensă e bine venită pentru că astfel nu mai am stratul ăla de piele mortă pe care-l rup.


Seara folosesc crema de gălbenele, iar dimineața îmi simt buzele atâââât de moi, de catifelate, de fine…de noi! 
În anotimpul rece e musai să folosim măcar o dată pe zi un balsam/unguent gras chiar dacă nu vă place senzația de ceva gras pe buze. În rest, nu uitați să vă îngrijiți buzele, mai ales iarna când sunt atât de sensibile.


Și acum câteva cuvinte despre fiecare dintre balsamurile  Gerovital Plant :


Balzzzam  – balsam de buze pentru hidratare intensivă, cu aromă mentolată, conține o combinație de ceară de albine și uleiuri naturale, ingrediente cu acțiune antiinflamatoare și calmantă. Balsamul regenerează și hidratează buzele, lăsându-le moi și netede. 


Balsammm – balsam de buze protector cu SPF 15, cu aromă delicioasă de vanilie protejează buzele de radiațiile solare UVA/UVB, hidratează în profunzime și asigură regenerarea celulară. Formula balsamului are la bază combinația vitamina E  – aloe vera, o adevărată barieră care împiedică pierderea apei din piele, menținând buzele hidratate.


Balsamed – balsam de buze cu mentol este produsul ideal pentru calmarea buzelor arse de soare și vânt. Ingredientele conținute de acest balsam catifelează și cicatrizează buzele sensibile – mentolul acționează ca un analgezic local, calmând pielea, uleiul mineral și vitamina E asigură hidratare și protecție.
(sursa)




 Balsamurile Gerovital Plant se găsesc în farmacii și în magazinele care comercializează  produsele mărcii, la prețul de 5.50 lei .


  


9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…