Favoritele lunii Octombrie

A trecut ceva timp de când am scris un articol despre favoritele lunii. Încerc să mă împart între blog și Youtube, iar clipurile cu favoritele lunii sunt pe canalul meu de Youtube.

Dar știu că sunt unele dintre voi preferați să citiți, nu să urmăriți un clip lung. Așa că astăzi vă voi povesti și pe blog despre produsele care mi-au plăcut foarte mult (și încă îmi plac) în luna Octombrie.

În sezonul rece pielea mea are nevoie de mai multă hidratare și orice produs hidratant, care să îmi ușureze ritualul de îngrijire a pielii este binevenit. Uleiul de duș cu pH 5 de la Eucerin face treaba asta. Este un produs care îmi hidratează pielea încă de când sunt sub duș. Este un ulei de duș super hidratant care, în contact cu pielea umedă, devine lăptos. Are un miros delicat, dulceag și pielea rămâne ușor parfumată și după ce ies din duș. Este atât de hidratant, încât nici nu mai este nevoie să aplic o cremă hidratantă.
Ambalajul este mare (400 ml) și practic, datorită pompei de dozare.

Despre gama Couvrance de la Avene v-am povestit aici. Nu am reușit să scriu și un review pentru fondul de ten, dar este unul din preferatele mele. De ce? Are acoperire medie, acoperă cu succes imperfecțiunile, nu încarcă tenul și arată natural. Este un fond de ten lichid, se întinde uniform și parcă intră în piele.  Este un fond de ten destinat persoanelor cu ten sensibil, normal sau mixt. Nu face față excesului de sebum, trebuie fixat cu o pudră sau…cu apa termală de la Avene. De curând a intrat în rutina mea și apa termală. Am mai folosit apă termală în trecut, dar nu așa des cum am făcut-o în luna octombrie. O folosesc pentru a-mi revigora tenul, pentru a fixa machiajul (are și rol matifiant) sau după ce mă demachiez, pentru a-mi calma pielea.

Un alt fond de ten care îmi place mult este HD Perfect Coverup de la Inglot. Este un fond de ten cu consistență densă, are acoperire mare, iar tenul rămâne mat întreaga zi. Fiind un fond de ten HD, trebuie să am grijă să mă feresc de pozele cu blitz, pentru că arată ciudat în poze – pare alb.
De asemenea, dacă aplic prea mult produs, tenul pare încărcat.

Am revenit la crema de față Dream Screen de la Benefit pe care am folosit-o și în vară. Am început să o folosesc din nou, pentru că vreau să o termin, e păcat de ea să expire. Am consumat jumătate de tub și cu siguranță o voi recumpăra. Este o cremă cu textură de gel, intră rapid în piele și este excelentă ca și bază de machiaj. Pielea rămâne super fină, parcă aș avea aplicată o peliculă de satin peste față, așa se simte. Tenul rămâne mat o zi întreagă. Așa că, dacă aveți tenul gras, crema asta ar fi o soluție bună.

Ustensilele mele de machiaj preferate sunt cele 2 pensule de la Melkior – pensula de fond de ten și pensula pentru pudră/blush și burețelul beautyblender. Despre burețel nu o să vă spun momentan nimic, pentru că urmează să scriu și un review unde o să vă dau mai multe detalii.  Vă spun doar că fondul de ten se aplică fantastic cu acest burețel. 
Cele 2 pensule de la Melkior au intrat de curând în colecția mea de pensule și le folosesc zilnic de atunci. Îmi plac pentru că au perii fini, sunt moi și lucrez ușor cu ele. Pensula de fond de ten este perfectă pentru a aplica fondul de ten sau pentru a estompa produsele cremoase. Pensula de pudră/blush este mai mare, însă aplic foarte bine blush-ul cu ea, din prima. Chiar sunt niște pensule de calitate, care merită banii. 

De curând, Dove a lansat o gamă nouă pentru îngrijirea corpului – DermaSpa. Încă nu am reușit să scriu articolul despre aceste produse, dar urmează. Uleiul de corp Goodness este unul din produsele mele preferate de îngrijire a corpului. Este un ulei mai gros, am impresia că este o cremă de corp combinată cu ulei. Intră foarte repede în piele, lăsând-o super catifelată și parfumată. De când îl am, l-am folosit aproape zilnic și cu siguranță îl voi recumpăra.
Are un preț mai mare față de alte uleiuri de corp pe care le găsim în supermarket (35 lei), dar face o treabă minunată cu pielea uscată.

Parfumul meu de toamnă este Lacoste – Pour Femme. Este un parfum pe care îl recumpăr de fiecare dată când termin o sticluță. Este parfumul meu de toamnă încă de când eram în liceu. Are un miros deosebit, îl recunosc de la distanță. Este feminin, delicat și poate fi purtat atât seara, cât și ziua. Pe pielea mea rezistă aproape o zi întreagă. 

Rujul Aqua Rouge de la Make Up For Ever  în nuanța 2 se află printre preferatele mele. Mi l-am cumpărat luna trecută și de atunci l-am tot purtat. Este primul meu ruj de la Make Up For Ever și îmi pare rău că nu l-am încercat mai devreme. Sinceră să fiu, am crezut că este un alt ruj mat care usucă buzele după câteva ore. L-am încercat în magazin, să văd cum se simte pe buze și mi-a plăcut. Am încercat atunci să îl dau jos de pe buze, și cu greu am scăpat de el. Așa că mi l-am cumpărat și nu îmi pare rău deloc. Rezistă aproape o zi întreagă pe buze, fără să le usuce. Cu siguranță o să îmi mai iau 2-3 nuanțe.

Unul din tușurile mele preferate este clar tușul Shock de la Collistar. Îmi place designul, pot să trasez foarte ușor, cu precizie, liniile fine. Pentru un look mai dramatic, pot să trasez linii mai groase, pot să trec de mai multe ori cu tușul peste o linie trasată, fără să se șteargă. Este negru intens și rezistă o zi întreagă pe pleoape, fără să se estompeze sau să curgă. Sunt deja la al doilea tuș și cu siguranță îl voi recumpăra mereu. Dacă vreți să investiți într-un tuș excelent, vi-l recomand pe acesta. Costă 88 de lei, merită fiecare leu.


Oja nude de la Golden Rose v-am prezentat-o și aici. Bineînțeles că nu putea lipsi din favoritele lunii, doar am purtat-o 3 săptămâni la rând, fără să mă plictisesc de ea.

Paleta Enchanted Forest de la Sleek se afla de ceva timp pe wishlist-ul meu, dar mereu am ezitat să o cumpăr, pentru că am deja destule palete de farduri pe care nu apuc să le folosesc. Luna trecută însă mi-am comandat-o și nu îmi pare rău. Culorile sunt superbe, fardurile sunt pigmentate, cremoase și se aplică foarte ușor. Culorile sunt perfecte pentru sezonul acesta. Urmează să postez și alte machiaje folosind fardurile astea. Mai multe detalii despre paletă, dar și un machiaj realizat cu paleta asta, găsiți aici.

Tot în luna octombrie am descoperit și fardurile Glazel Visage, despre care v-am povestit și aici. Fardurile sunt foarte pigmentate și urmează să îmi mai cumpăr câteva. Îmi plac prea mult. Merită să le încercați și voi. Mai ales că aveți de unde alege. Le găsiți .

Ultimul produs este o carte – Obiecte Ascuțite. Mi-a plăcut prea mult ca să nu o includ în acest articol și să nu vă povestesc despre ea. Am aflat de ea de la Andreea și mi-a stârnit curiozitatea. Nu a durat mult până când mi-am cumpărat-o, și când m-am apucat de ea….nici nu am mai lăsat-o din mână. M-am deconectat un weekend de la lumea virtuală și am citit cartea asta cu sufletul la gură. Este un roman misterios, psihologic, care te ține în suspans pagină de pagină. Imediat după ce am terminat de citit cartea asta, am pornit în căutarea cărții Locuri întunecate, scrisă tot de Gillian Flynn. Am început să o citesc, însă nu am avut prea mult timp de ea. Până la sfârșitul lunii poate o voi termina și atunci o voi include în favoritele lunii viitoare dacă e la fel de tare ca asta. 
Și cam atât pe ziua de astăzi, sper că v-a plăcut articolul ăsta. 
Aștept să îmi spuneți dacă ați încercat vreun produs din cele pe care vi le-am prezentat. Care au fost produsele voastre preferate din ultima lună? 
Dacă vreți să mă și auziți vorbind despre produsele prezentate, vă las și clipul de pe Youtube:

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…