New in my collection #2: Lancome, Clinique, Matrix, Biosilk, Giorgio Armani

În urmă cu puțin timp am plasat o nouă comandă de cosmetice pe și, pentru că știu că vă place să vedeți ce produse îmi cumpăr, m-am gândit să vi le prezint pe scurt, urmând să scriu și review-uri pentru câteva din ele.

Voi începe cu un produs pe care mi-l doream datorită popularității lui – am citit și auzit multe lucruri bune despre fondul de ten de la Giorgio Armani. Chiar dacă am peste 10 fonduri de ten începute, am fost tare curioasă să aflu de ce se face atâta tam-tam în jurul acestui fond de ten.

Îmi place tare mult textura – odată ce îl aplic pe față, parcă îmi aplic mătase (oare de aia se numește luminous silk?). Se simte foarte fain pe ten și arată destul de bine. Eu am tenul mixt/gras și după câteva ore încep să lucesc, dacă nu îl fixez cu apă termală. A fost greu să aleg nuanța, pentru că nu am găsit swatch-uri pe net, însă într-un final am fost ajutată de cineva și m-am putut hotărî. Am ales nuanța 5.

Despre demachiantul acesta de la am auzit la Andreea. Atâta l-a lăudat, încât am zis că trebuie să îl am și eu. L-am adăugat la comandă și a fost primul produs pe care l-am încercat în ziua aia. Aveam un machiaj heavy – rimel, tuș, fard, fond de ten, gel de sprâncene waterproof…ați înțeles – și eram eram curioasă să văd ce face.

L-am încălzit un pic în palme, apoi am început să îmi masez fața și ochii – în momentul în care am deschis ochii, arătam ca The Joker din Batman –  din cauza rimelului și a tușului care s-au întins pe toată fața. M-am demachiat la ochi cu un demachiant obișnuit și am rezolvat problema.

După experiența aia, îl folosesc doar pe față și îmi place tare mult. Îmi simt tenul curat, catifelat și hidratat, astfel încât nu simt nevoia să mai aplic și altceva. Îmi demachiez și ochii, dar doar când sunt dată doar cu rimel, și revin cu apă micelară pentru a curăța tot.

Borcanul are 125 ml și sunt sigură că o să mă țină mult, pentru că e nevoie de foarte foarte puțin produs pentru a-mi îndepărta machiajul.

Despre serul Genifique de la Lancome v-am povestit în urmă cu câțiva ani, aici, și îmi doream de mult să îl recumpăr. Pentru că l-am găsit pe Aoro la un preț mai mic decât în magazine, nu am stat pe gânduri și l-am pus în coșul de cumpărături online.

Îmi place senzația mătăsoasă pe care o oferă tenului meu și rezultatele se văd la scurt timp – tenul e mai luminos, capătă un aspect și mai sănătos și diminuează vizibil ridurile și liniile fine.

Tratamentul de păr de la Matrix mi-a atras atenția prin și nu am stat mult pe gânduri. Este primul meu produs de la Matrix și pot să vă spun că nu va fi nici ultimul. Am rămas pur și simplu impresionată de ce face tratamentul ăsta cu părul meu uscat și deteriorat – după ce îl folosesc, părul meu arată sănătos, nici nu ai spune că a fost decolorat de atâtea ori.

Are un preț foarte bun și vreau să încerc și celelalte produse de îngrijire de păr din această gamă.

Voi reveni și cu un review pentru că e prea bun ca să nu vă povestesc mai multe – merită toți banii.

Ultimul produs este tot un produs pentru păr – uleiul cu maracuja Hydrating Therapy de la Biosilk. Pe acesta l-am încercat o dată și mi-a plăcut mirosul dulceag, dar și faptul că hidratează părul instantaneu. L-am folosit de câteva ori și pot să vă spun că este un ulei de păr hidratant destul de bun – nu încarcă părul și îl pot folosi zilnic. Prețul de pe Aoro este mic față de prețul din farmacie (120 lei). Vi-l recomand, dacă sunteți în căutarea unui ulei de păr ușor și hidratant.

Sunt deja la a patra comandă pe Aoro și pot să vă confirm că produsele pe care le-am comandat sunt originale! Tot pe acest site se găsesc produse care nu se găsesc pe rafurile magazinelor și au  promoții săptămânale.

Dacă vreți să vizionați și clipul în care vă prezint produsele, dați “Play” mai jos.

Despre ce produs ați vrea să aflați mai multe?



 photo 6ad43b1e-ab10-4494-b6fd-411e4d93e3d0_zpsssrmu5tc.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…