3 produse pentru un par sanatos

De mai bine de o lună folosesc niște produse noi pentru păr, iar părul meu arată mai bine ca oricând. Dacă mă urmăriți pe Instagram știți despre ce vorbesc.

Primisem un e-mail de la Haircare.ro pentru a testa niște produse noi de păr. Nu auzisem până la momentul ăla de produsele de la Davines și eram sceptică. Am mai încercat o grămadă de produse de păr, unele super lăudate, dar de la care nu am avut rezultatele la care visam. Am zis să le încerc pe acestea și mă bucur mult că am acceptat oferta. Trebuie să recunosc, ambalajele nu arată într-un fel care să te atragă. Sunt super simple, dar asta probabil și din cauză că sunt 100% reciclabile. De ce să nu recunoaștem? Ne atrag produsele care au ambalaje drăguțe. 

Produsele pe care le am eu nu au vreun miros, dar sunt extraordinare. Părul meu arată sănătos, strălucitor și e  moale, chiar dacă a trecut prin atâte  decolorări.

Am primit de la Haircare.ro 4 produse: un șampon pentru păr deteriorat, o mască super-hidratantă, un ulei de păr și un spray de texturare. De fiecare dată când mă spăl pe păr folosesc șamponul NouNou, apoi aplic masca pe care o las în păr vreo 5 minute, iar după ce îmi usuc părul cu peria rotativă sau cu foehn-ul, aplic și ulei. Rar folosesc sprayul de texturare sau alt produs de styling. Nu mai simt nevoia, îmi place tare mult cum arată părul meu după ce folosesc produsele.

Brandul Davines cuprinde o gamă largă pentru îngrijirea părului, pentru diferite tipuri de păr și nevoi ale acestuia.

Șamponul NouNou este special pentru părul uscat și deteriorat, tratat chimic. Are particule iluminatoare care oferă părului strălucire. Previne deshidratarea firelor de păr și este îmbogățit cu beneficii antioxidante reparatorii datorită extractelor de roșii și vitaminei E, pentru a fortifica și hidrata părul și scalpul.

Masca de păr are o formulă care conține roșii și vitamina E, hrănește părul tratat în profunzime și  îl face moale și mătăsos.

Uleiul de păr nu este gras. nu încarcă părul, previne ruperea firelo de păr și conține ulei de roucou și ulei de semințe de floare-soarelui. Nu este nevoie să îl reaplic între spălări, căci părul rămâne fin și strălucitor.

Pe mine m-au cucerit produsele astea și vi le recomand cu drag. Mi se par foarte bune pentru părul meu, nu costă o avere și cu siguranță le voi recumpăra atunci când mi se vor termina. Le găsiți aici.

Voi cum aveți grijă de părul vostru? Ce tip de păr aveți?

Pentru a reduce impactul asupra mediului, Davines folosește energie regenerabilă din surse naturale cum ar fi soarele, vântul, apa și solul pentru a-și alimenta fabricile și birourile, încă din 2006. Aceste surse inepuizabile de energie nu emit CO2 și nu poluează. Fiecare produs Davines este obținut cu energie 100% curată.

Mai mult, toate ingredientele Davines provin de la mici ferme individuale din Italia, iar pe eticheta fiecărui produs este numele fermierului care a furnizat principalele ingrediente. 

Produsele Davines nu contin parabeni si nici sulfiti!

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…